Интериорен дизайн

Интериорен дизайн

Интериорният дизайн е също толкова важен, както и екстериора на сградата. Интериорните проекти целят постигане на индивидуалност в дома или офиса на всеки и подчертават неговата личност, характер и мироглед. Архитектурно бюро „Кантора 17” взима под внимание всички тези фактори като се стреми да проектира интериори, които отговарят на всяка една индивидуалност, подхождайки с нужното внимание към детайла. За нас е и от изключителна важност успешната реализация на проектните решения, като за целта си сътрудничим с утвърдени фирми предлагащи както готови изделия заложени в проектната документация, така и мебели по поръчка. Като обобщение на услугата, ние бихме могли да изготвим за вас:

  • Цялостно подробно архитектурно заснемане на дома или офиса ви.
  • Технически интериорен проект с разгъвки на всяка стена, план на настилките и таваните(софит) с разположението на всички новопроектирани инсталации и аксесоари.
  • План на обзавеждането с предварително съгласувани конкретни модели готови изделия и направени такива по поръчка.
  • Компютърни визуализации на всички помещения.
  • Съдействие при реализация и изготвяне на подробни количествено-стойностни сметки с цел предварително прогнозно остойностяване.

За подробна информация относно необходимостта от професионално изготвен интериорен проект, посетете нашите статии в секция БЛОГ.

Предпроектни проучвания