Търговски център гр. София

Местоположението на търговски център „Chateau Crystal” е на околовръстното колело по пътя за квартал „Драгалевци“ в гр.София. Сградата помещава едно ниво подземни паркинги и един надземен, който ще дели съответно с хранителна верига.

На приземния етаж са разположени 15 магазина с възможности за групиране и обединяване на помещенията. Връзката между тях е посредством обходна галерия с есклатори и асансьори.

На горните етажи са разположени разнообразни по функция магазини и заведения за хранене и напитки, като също така е предвидена ледена пързалка на последно ниво с изглед към пътя.

Фасадната разработка на настоящия проект включва цялостна концепция за визията на сградата посредством материали,фасадни системи и цветово оформления. Използвани са вентилируеми системи и окачени фасади на водещи в бранша компании.

Основният стремеж при разработката е бил оформянето на лицето на сградата, посредством подчертаване на входа и функциите на отделните основни дейности. Останалата част на фасадите е обедининена посредством симетрични и изчистени линии.

Comments are closed.