Вила по холандски модел

Проектът представлява двуетажна сграда, инспирирана и направена по образец на модерни холандски вили. Целта на проекта е конструкциятата и цялостната концепция на вилата да бъде изцяло базирана на този модел.
Вилата е разпложена в голям имот с продълговата правоъгълна форма. Главният вход се намира в югоизточната част на сградата. Около и над входната врата има разположени панорамни прозорци с помощта на който голямо количество слънчева светлина навлизат в сградата. Непосредствено пред входа има обособени места за паркиране на коли, като подхода е директно от улицата. В североизточната си част имота разполага с обширен двор и обособено място за почивка и барбекю.
Централната част на вилата е заета от стълбище, баня с тоалетна и килер. Свободното пространство между първият и вторият етаж допълнително допринася усещането за просторното антре.
На първия етаж в североизточната си част, сградата разполага с кухня с голяма трапезна маса и директен подход към двора, а в югозападната част се намира дневния тракт.
На втория етаж се намират 3 спални и баня с тоалетна.
Използваните материали за сградата са от най-висок клас дървесина, облицовъчен камък и ламперия за външните стени.

Comments are closed.