Семеен хотел с бистро с. Велика

  • render 1.1 25.03.2017

Настоящият проект представлява семеен хотел с бистро за бързо хранене, намиращ се в с. Велика, община Царево. Сградата е четири етажна като на партера са разположени рецепцията с приемна зона за изчакване и обслужващи помещения. В дъното е разположено и бистрото за обществено хранене с капацитет от около 40 души. От заведението се открива гледка към малък басейн в озеленен вътрешен двор.

На втори и трети етаж съоветно са проектирани по 5 броя самостоятелни студия със собствени санитарни възли. Нивото на оборудване на стаите се категоризира на 3 звезди. На последния етаж се намира самостятелен панорамен апартамент с големи покривни тераси, на които са разположени дървени перголи и малко джакузи, което е достъпно както за обитателите на етажа, така и за други гости.

Сградата е проектирана в модерен стил, с големи прозорци с външни парапети, използвани са по-неутрални цветове за цялостното оформление и дървена облицовка за основните акценти. Преобладаващите материали са камък, дърво, стъкло и мазилки в студената цветова гама.

Comments are closed.