New coffee world

В този проект интериорния дизайн представлява съчетание на серия FJALLBO, Ikea и мебели по поръчка, изработени от естествени материали – желязо и масив. Специално място е отделено на фирменото лого, където дифузно осветление го откроява върху акцентна стена с облицовка от дървени летви. В центъра на магазина, върху ниска мебел са разположени кафемашини и други артикули, заслужаващи специално внимание от клиента. Над тях висят в геометрични цветарници вечнозелени декоративни растения.

Барът и касата са съчетани в една мебел, като на фронталната част е предвидено място за фирменото лого и за селектирани артукули в металните рамки.

Стелажите FJALLBO са наредени пред стени, измазани с декоративна мазилка с ефект ‘видим бетон”. Отделено е място за собствените марки кафе на фирмата, представени с индивидуални лога и разпределени в метални диспенсъри за насипно пакетиране.

Осветлението е решено чрез релсова система с прожектори, които могат да бъдат дипълвани при нужда от още осветителни тела. Акценти в освтлението са вградените луни в горните полици на металните стриктури и единични ретро Edison крушки, които висят над касата и витрината.

 

Comments are closed.